over jeugdsoos heusden

Wat is er te doen?

De Jeugdsoos Jes-Heuze wordt elke maand op zaterdagavond van 18.00 tot 20:30 uur georganiseerd (vanaf 20:30 uur mag je naar buiten. Tussendoor mag je alleen weg als dit van tevoren met ons door de ouders is afgesproken en je ouders je komen halen). Naast het eten van een frietje, het drinken van een colaatje en het luisteren naar muziek, kun je meedoen aan allerlei activiteiten. Zo kun je zingen tijdens de karaoke-avond, dansen onder begeleiding van een danslerares, meedoen met allerlei spelletjes, een tattoo laten zetten (van henna) of simpelweg lekker flipperen. Wat jij wilt. Gewoon gezellig. En als je ideeën hebt voor andere activiteiten, laat het dan weten. Dan regelen we dat.

Voor wie is 't?

De jeugdsoos is er voor de kinderen van groep 7,8 en de 1e klas van de middelbare school. De laatste jeugdsoos van het jaar is ook groep 6 van harte welkom om alvast eens te kijken hoe leuk de jeugdsoos nu eigenlijk is!

Wat kost 't en waar is 't?

Om binnen te komen, betaal je 2,00 euro entree. Friet, snacks en drank kosten 1 euro. Heb je dan nog honger, dan kun je chips of snoep kopen. De jeugdsoos wordt gehouden bij de Canadees in Heusden (Voorste Heusden 65). Dus kom langs en maak er jóuw avond van!